Contact
Staffing

Staffing

Staffing

Een nieuwe medewerker vinden is niet gemakkelijk. Een geschikte kandidaat zoeken voor een vacature op uw IT-departement is al helemaal geen sinecure.

Worstel niet langer door cv's met massa’s afkortingen en technische termen. Anankei heeft meer dan 10 jaar ervaring in het zoeken, screenen en voorstellen van nieuwe IT-medewerkers. Wij helpen u met de zoektocht naar de perfecte IT-er, die niet enkel technisch voldoet maar ook binnen uw bedrijf en team past.

Specialismen

Tal van bedrijven doen keer op keer een beroep op onze service en expertise. Onze kennis ligt vooral in de volgende domeinen: 

  • Helpdesk -en supportmedewerkers
  • Netwerk- en systeemengineers
  • Project- en IT-managers
  • Developers

Elk van onze recruiters is gespecialiseerd in een bepaald domein. Zij spreken de taal van de IT-er.

Tools

Bij onze zoektocht maken we gebruik van verschillende tools:

  • Een eigen databank met meer dan 18.000 IT-profielen. 
  • Onze externe partners: dice.com - LinkedIn.com - ictjob.be - vdab.be 

Een nieuwe IT-vacature publiceren wij zowel op betalende sites als op onze eigen jobsite ITjobs4you.be 

Eerste selectie

Elke gevonden of solliciterende kandidaat wordt door onze recruiter grondig geëvalueerd. Na een eerste selectie worden de mogelijke kandidaten uitgenodigd voor een gesprek en indien nodig nemen wij een test af. Van de kandidaten die mogelijk voldoen, vragen en controleren wij de referenties.

Rapport

Op basis van de vorige stappen maakt de recruiter een interviewrapport van de kandidaten die in aanmerking komen. Dit verslag geeft u onmiddellijk een duidelijk beeld van de potentiële kandidaat. Zo kunt u een goed gefundeerde beslissing nemen over welke kandidaten u wenst uit te nodigen voor een gesprek.
 
Opvolging

Vindt u één van de kandidaten een geschikte medewerker? Perfect, dan volgen wij alles verder mee op zodat de nieuwe werknemer vlot kan starten.

Twijfelt u over de kandidaten? Geen probleem, dan gaan we opnieuw even samen rond de tafel zitten om te bekijken waarom de voorgestelde kandidaten niet voldeden en waar wij onze selectiecriteria kunnen finetunen.

Wilt u graag meer weten over onze manier van werken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

content crackers

Officenter, Grauwmeer 1, bus 44
3001 Heverlee

number016/38.10.10

fax016/38.10.19

email info@anankei.com